Tvoje tajno oružje protiv neukrotivog celulita

 • tvoje-tajno-oruzje-u-borbi-protiv-celulitatvoje-tajno-oruzje-u-borbi-protiv-celulita

Događaji - kategorija: Pozorišne predstave

Sadržaj
Sadržaj
Fotografije
Kako stići
Komentari
 • Injigo Ramires de Haro:
  Režija: Aleksandra Kovačević
  Kraljevačko pozorište
  О ПРЕДСТАВИ (Са сајта краљевачког позоришта)
  Анархокомедија која помера све границе!
  «Да ли и Вама целулит уништава живот? Да ли Вас је срамота да свој целулит прикажете у јавности? Избегавате плаже, јер сте згрожени изгледом свог глутеуса? На правом сте месту! Наша представа Вам нуди трајно решење! Радикалним средствима третирамо проблем и уводимо Вас у Нови Свет у коме ћете бити активни господари сопственог живота”
  “Твоје тајно оружје у борби против неукротивог целулита” интригантног савременог шпанског уметника Ињига Рамиреза де Ара, доживело је своју српску праизведбу у режији Александре Ковачевић и извођењу Краљевачког позоришта.
  Де Аро је каталонски позоришни уметник који се бави и глумом, режијом, писањем, али и дипломата, који је неколико година боравио у Београду као отправник послова Амбасаде Шпаније. Његови текстови играју се на сценама широм Европе и оба америчка континента, а изазивање реакције публике на сатирични приказ бласфемије савременог друштва и извртања његових постулата чине га интригантним аутором савременог театра.
  Представа која говори о друштву данашњице и подсећа какви смо постали захваљујући накарадном систему вредности и невероватном «извртању» свих основних моралних принципа.
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *