Šta me snađe

 • Andjelka-sta-me-snadje-posterAndjelka-sta-me-snadje-poster
 • Andjelka-sta-me-snadje-01Andjelka-sta-me-snadje-01
 • Andjelka-sta-me-snadje-02Andjelka-sta-me-snadje-02
 • Andjelka-sta-me-snadje-04Andjelka-sta-me-snadje-04

Događaji - kategorija: Pozorišne predstave

Sadržaj
Sadržaj
Fotografije
Kako stići
Komentari
 • Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić – Đuro.

  Predstava „Šta me snađe?“ nije monodrama, nije ni stand – up, već jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na sofisticiran način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talenat i pokazuje celu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja.

  Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine.
  U predstavi, Anđelka je jedna mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *